Publicada en

1a Setmana de Jocs al Carrer

Jocs al carrer

La 1a Setmana de Jocs al Carrer tindrà lloc del dilluns 4 fins al divendres 8, i omplirà de jocs la Plaça Ventalló cada dia, de 5 a 8 de la tarda. Aquesta activitat està organitzada conjuntament per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, el Centre Excursionista de Terrassa i l’associació Vet Aquí Que Toca Joc.

La Setmana de Jocs al Carrer neix amb el propòsit d’oferir espais lúdics als ciutadans i fomentar el joc al carrer. En el programa d’activitats conviuen jocs tradicionals i moderns, la narració oral i tallers de construcció de joguines.

En paral·lel, la Sala Salvador Alavedra d’Amics acollirà, del 2 al 10 de setembre, l’exposició Joc a joc, plaça a plaça, realitzada per l’Associació Cultural lo Llaüt d’Ascó i Tocajoc.

El dijous 7 l’oferta d’activitats s’allargarà, amb una sessió de jocs de tauler que se celebrarà entre les 10 i les 12 de la nit, en la que GDM GamesLandròmina hi col·laboren.

Totes les activitats són d’assistència lliure i gratuïta. T’ho perdràs?